The Ole Glow Show med Ole Henriksen

Finder Ole Henriksen virkelig selv på hvilke ingredienser, der skal i hans produkter? Danser han også med sine ansatte og kollegaer ude på verdensscenen? Og hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensscenen nogensinde?

Som noget helt nyt tager Ole Henriksen ud med et show, som omhandler hans gode forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære, positive og anerkendende tilgang til livet som leder og kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden.

Oles livsglæde og evige nysgerrighed gennemsyrer hans dagligdag – både privat og på jobbet – og så sandelig også på en aften med The Ole Glow Show.

Til arrangementet vil der i pausen være øl, vin, vand, the, kaffe og snack ad libitum i musiksalen. Dette er kun for Business Danmark medlemmer og ledsager.

Du er velkommen til at tage tre ledsagere med.

Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her

Tid 23. sep 2020 kl. 20:00 - 22:00
Sted Jysk musikteater, Teatersalen, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
Pris 175,00
Pris ledsager 225,00
Forplejning
Tilmelding Senest 1. september 2020
Udsolgt