Kom med på svampejagt

 

Tag med på en guidet svampetur i Hoverdal Plantage

Er du vild med svampe, men usikker på hvor du skal starte? Så er du bestemt ikke den eneste! Derfor har vi arrangeret en fantastisk hyggelig dag i naturen, hvor vi sammen bliver klogere på forskellige svampe i lokalområdet. 

Vi kommer i kyndige hænder ved naturvejleder ved Ringkøbing-Skjern Museum og turguide Sabine Jensen. Hun er kyndig svampejæger og vil guide os igennem de gode svampearter.

Efter introduktionen går vi i små grupper ud og samler svampe. Vi slutter turen med at se på hvad vi fik i kurvene og få lidt tips og tricks omkring tilberedning.

Vi nyder en sandwich og en øl/vand inden vi takker af. 

Arrangementet er gratis for medlemmer af Business Danmark, og koster bare 50 kr. pr. ledsager. Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med til en hyggelig formiddag i naturen. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Katrine Nikolajsen, mail,  2986 2028
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 16. okt 2022 kl. 10:00 - 13:30
Sted Hoverdal Plantage, Hoverdal Plantage P-plads på Præstevej, 6971 Spjald
Pris 0
Pris ledsager 50,00
Forplejning Sandwich og øl/vand
Tilmelding Senest 9. oktober 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.