Fra 75% fravær til 100% arbejdsglæde

 

Kom med til Business Danmark's inspirationsaften

Du er inviteret med til en eksklusiv aften i fantastisk selskab 7. marts 2023 på Jysk Park i Silkeborg. Bliv inspireret, motiveret og få et smil på læben, når Jacob Risgaard deler personlige fortællinger og erfaringer på både godt og ondt - og Thomas Kjær fra Sales Culture giver dig en spritny værktøjskasse til at begejstre både kunder og medarbejdere.

Risgaard: Fra 75% fravær til 100% arbejdsglæde

Hør hvordan Jacob Risgaard konkret arbejder med kulturen i hans virksomheder. Med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed, lykkedes det ham at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære. Bliv inspireret af en historie om succes på trods af svære vilkår - og om modet til at turde gøre noget andet end det gængse. 

Du får blandt andet svar på:
• Hvordan lykkes det at opnå det, som mislykkes for mange andre?
• Hvordan skaber man et internationalt brand for få midler?
• Hvordan kan CSR og branding kobles sammen?

Men hvad betyder kulturen for kundeoplevelsen?

Det giver Sales Culture deres bedste bud på, når du får 45 minutters indlæg spækket med cases, inspiration og værktøjer til konkret adfærd, der får kunderne til at anbefale netop dig. Men for at få begejstrede kunder, kræver det begrejstrede medarbejdere og begejstrede ledere. Glæd dig til en peptalk i adfærdsdesign og indsigt i, hvordan du konsekvent kan levere mere end kunden forventer - og dermed øge bundlinjen. 

Du får blandt andet:
• En værktøjskasse med de seneste, innovative adfærdsprincipper, som vil ændre dine medarbejdere og kunders adfærd
• Kreativ formel til at udvikle kundeoplevelser, som jeres kunder vil huske resten af livet
• Et bombardement af spektakulære kundeoplevelser fra hele verden

Med andre ord - det kommer til at blive alt andet end kedeligt! Som medlem af Business Danmark får du billetten til bare 50 kr. Derudover er du velkommen at tage op til 10 ledsagere med til 236 kr. stykket - de får altså 20% rabat på billetten, hvis de bestiller dem gennem et medlem. 

Program
18.00: Oplæg v/ Sales Culture - Kulturen er afgørende for kundeoplevelsen
18.45: Pause
19.00: Jacob Risgaard - Fra 75% fravær til 100% arbejdsglæde
20.00: Tak for i aften

Indlægsholderne

riis.png

Jacob Risgaard har siden 1996 haft stor succes med at beskæftige sig med e-handel. Modsat mange andre formår han rent faktisk at skabe rentable webshops. Derudover er han kendt fra det populære DR-program "Løvens Hule".

Udover at være en anerkendt forretningsmand er Jacob kendt for sin smittende energi, og deltagerne til hans foredrag går altid derfra med et ordentligt skud energi og inspiration.

kjar.png

Thomas Kjær stiftede Salesculture i 2010, og arbejder i dag som kultur- og adfærdsdesigner. Han løser bl.a. opgaver med fokus på kultur-forandringer i salgsorganisationer samt design af verdensklasse-kundeoplevelser.

Han har bl.a. løst opgaver for Vestas, Egmont, Spar Nord og Nyhavn Rejser. Og forfatter til bogen ”5 minutter med en utilfreds kunde er bedre end… 3 uger med en managementkonsulent”.

 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Ahlers mail, 22111405
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 7. mar 2023 kl. 18:00 - 20:00
Sted Jysk Park Silkeborg, Ansvej 104 , 8600 Silkeborg
Pris 50,00
Pris ledsager 236,00
Forplejning
Tilmelding Senest 3. marts 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.