Gennemsku din kundes profil - og sælg mere

 

Lær at læse dine kunders personlighedstræk

Du har ny en gylden mulighed for at lære at aflæse dine kunder og kommunikere til deres personlighed. Denne aften får du redskaberne til at genkende andres persontræk, og svar på hvordan du som sælger proffiterer af det i hverdagen.

Vi har inviteret konsulenthuset MidtVest, som introducerer dig til Garuda-modellen. Bagefter får du lov til at afprøve modellen 1 til 1, når vi alle deltager i træningsrunder, hvor vi øver os i at gætte hinandens personlighedstyper. 

Du går hjem med

  • Ny viden og træning i at afkode kunders personlighedstyper udfra Garuda-sproget
  • Praktisk indsigt i, hvordan forskellige personlighedstyper interagerer
  • Erfaring i, hvilke argumenter, der virker på forskellige typer

Program
17.00: Velkomst ved Jan Ahlers
17.05: Intro til Garuda ved Konsulenthuset MidtVest og hvordan du kan bruge det som sælger
17.45: 1 træningsrunde
18.00: Kort pause og netværk
18.10: 2. træningsrunde med nye folk
18.30: 3. træningsrunde med nye folk
18.55: Afrunding og sandwich

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med - og der er en sandwich og vand med. 

Om Garuda

Garudas profilværktøjer er designet til at give et fælles sprog og en fælles referenceramme, som du kan tale ud fra. Det giver dig muligheden for at finde frem til de aspekter ved modtagerens profil, du vil spørge ind til i løbet af samtalen eller salget. Værktøjerne søger at skabe balance mellem mennesker. Det betyder i praksis, at personligheden skal stemme overens med det vi foretager os, og de mennesker vi kommunikerer med. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Ahlers mail, 2211 1405
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 13. sep 2022 kl. 17:00 - 19:00
Sted Innovatorium, Birk CenterPark 40, 7400 Herning
Pris 0
Pris ledsager 0
Forplejning Sandwich/vand - kaffe og the
Tilmelding Senest 8. september 2022
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.