Padel Tennis turnering i Ikast

Kom og vær med til en social, hyggelig og aktiv aften med Business Danmark

Vi har sammen med Padelworld i Ikast linet op til en forrygende aften for alle os, der elsker en aktiv, social og med garanti energifyldt torsdag aften. 

Der bliver spillet 2 mod 2 Padel tennis med fast partner. Der mulighed for at tilmelde sig med partner, der er Business Danmark medlem og ikke medlem. Der også mulighed for at tilmelde sig som enkelt person, hvor man får en partner tilknyttet. Med andre ord: Der er ingen undskyldning for ikke at trække i svedbåndet og træningstøjet. 

Turningen vil foregå på den måde, at der bliver spillet mod forskellige modstandere på tid og der gives point for hver vundet kamp, inden aftenens vindere kåres. Vi har præmier på højkant til aftenens vindere. 

PadelWorld tilbyder gratis lån af bat, samt gratis parkering, med mulighed for omklædning/sauna/bad. Derudover er der en sandwich og sodavand med i prisen. 

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med - vi glæder os utrolig meget til at se jer. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Ahlers mail, 2211 1405
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 27. okt 2022 kl. 17:30 - 20:30
Sted Padel World, La Cours vej 10, 7430 Ikast
Pris 0
Pris ledsager 45,00
Forplejning Sandwich/ øl /Vand
Tilmelding Senest 23. september 2022
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.