Naturkraft - for hele familien

Arrangementet er aflyst. Deltagere har fået bedsked på mail om tilbagebetaling 23. maj - tjek evt. spamfilteret.

 

Bring alle sanserne i spil

Forbered dig på helt nye naturoplevelser – både ude og inde. I Naturkraft får du mulighed for at iagttage, prøve og forstå naturens fascinerende kræfter. Du kan udforske og lege med de vilde kræfter i parkens ekspeditioner og få alle sanser i spil.

En oplevelsespark for naturens vilde kræfter

Naturkraft er en oplevelsespark, hvor naturens fascinerende kræfter er i spil. Gennem leg får gæsterne en helt ny oplevelse af den vestjyske natur. Her får man en aha-oplevelse, når man opdager, hvordan naturen består af en række sammenhænge, som man ikke nødvendigvis tænker over til daglig. Her leger hele familien sig til en større bevidsthed om natur, bæredygtighed og klima.

Du er velkommen til at tage op til 4 ledsagere med. Du kan se mere på Naturkraft's hjemmeside her. Der er entre og frokost inkluderet for hele familien - for bare 100 kr. pr. person.  

Dagens program:

Kl. 10.00 Velkommen v. Billethus

Kl. 10.15 Rundvisning i 3-4 grupper v. formidler

Kl. 11.15 Uddeling af ekspedition til alle familier v. formidler.

Kl. 12.30 Uddeling af frokost i Basen samt drikkevarerbuffet -Sandwichbolle med kyllingebryst fra Happy Chicken, sprødstegt skinke fra Skjern Enge, karry spread og spinat.

Kl. 13.00 Naturkraft på egen hånd. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Ahlers, mail22111405
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 11. jun 2022 kl. 10:00 - 14:00
Sted Naturkraft, Naturparken 10, 6950 Ringkøbing
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Frokost med sandwich og vand
Tilmelding Senest 3. juni 2022
Aflyst
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.