Familiedag i LEGO House

 

Klodser, kreativitet og banebrydende teknologi

Det er tre ting, som fascinerer og begejstrer gæster og ansatte i oplevelseshuset LEGO House i Billund, hvis unikke klodsede arkitektur - skabt af Bjarke Ingels - i sig selv er hele oplevelsen værd. Tag hele familien og nyd en dag i LEGO House.

Vi begynder dagen med en lille Meet & Greet ved en LEGO House Play Hero ved ankomst. Her bliver vi taget imod og får sat dagen godt i gang. Det er også her, I får udleveret jeres armbånd - så vi er helt klar til at lege.

Vi mødes foran indgangen kl. 9.45, så vi kan gå samlet ind. 

Du er velkommen til at tage op til 4 ledsagere med - vi glæder os utrolig meget til at se jer. 

Program

10:00-12:30: Velkomst og efterfølgende fri leg

12:30-13:30: Frokost i form af en sandwich + en drikkevarer (sodavand eller saft). Her mødes vi og får en fælles frokost

13:30: Vi fortsætter med at lege lige så længe vi kan - og her vil lego house være åben til kl 16.00 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Katrine Nikolajsen mail, 2986 2028
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 13. nov 2022 kl. 10:00 - 16:00
Sted LEGO HOUSE Billund, Ole Kirks Plads 1, 7190 Billund
Pris 100,00
Pris ledsager 125,00
Forplejning Sandwich og sodavand/saft
Tilmelding Senest 1. november 2022
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.