Glatførekursus i Viborg

Udfordringer i glat føre

Når efteråret og vinteren melder sig, bliver alle bilister udfordret i deres køreteknik. Aquaplaning er lumsk og kan sende dig ud i en rutchetur på vejen som du ikke ønsker. Sne og slud kan også give nogle knap så spændende oplevelser.

Du kan forberede dig på vejrets luner og blive en mere sikker bilist. Midtvestjylland inviterer dig til en formiddag på Køreteknikken i Viborg, som stiller biler til rådighed. 

Der er begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig. 

Der vil være morgenkaffe og rundstykker ved 10-tiden. 

Arrangementet er forbeholdt medlemmer. Medlemmer er velkommen til at invitere 1 ledsager med.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Torben Falsig, mail7190 4403
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 15. jan 2022 kl. 8:00 - 12:00
Sted Viborg Køreteknisk Anlæg, Ålandsvej 2, 8800 Viborg
Pris 150,00
Pris ledsager 250,00
Forplejning Morgenkaffe med rundstykker kl ca 10
Tilmelding Senest 10. januar 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.