Genvej til begejstring - med Thomas Mygind

 

Få et skud motivation og effektive genveje til bedre trivsel og større overskud 

Vil du have opskriften på, hvordan du finder glæden frem i hverdagen - på trods af evige forandringer, konstante udfordringer og stigende krav fra omverdenen? Så tag med til dette smittende foredrag med Thomas Mygind. 

Med vid, bid og humor giver han dig enkle effektive værktøjer til, hvordan du finder begejstringen i dit liv, motiverer andre og opnår større trivsel. Individuelt og som team. På jobbet og privat. 

Du får

  • Indblik i motivation, entusiame og begejstring
  • Et vidende og humoristisk indslag
  • Værktøjer til at finde begejstringen i dit arbejds- og privatliv

Arrangementet er gratis - og du er velkommen til at tage op til 2 ledsagere med. 

Om Thomas Mygind

Thomas Mygind er måske bedst kendt for sin lange medie-karriere, men erfaringerne strækker videre og favner bredere. Bl.a. er han UK-certified NLP Master Practitioner, og har sideløbende tv-succesen arbejdet med HR, ledertræning, outdoor teambuilding og individuel coaching.  Derudover er Thomas en ægte bilentusiast, der har ejet mange forskellige biler igennem tiden. 

Brænd lidt begejstring af på Danmarks største racerbane

Arrangementet afholdes ved Jyllandsringen, derfor har vi fået fingre i 10 glatbane kørsler for kun 250 kr. stykket. Kørsel er i egen bil og med instruktør der også giver dig gode råd til trafikken og til at spare brændstof/el. Der er først til mølle –så reserver din plads ved at sende mail til Kia Fisker på marketing@businessdanmark.dk. Du har først sikret din plads når du modtager en bekræftelsen, betalingen klarer vi på dagen med MobilePay.

Målgruppe: For dig i salg og marketing.

Praktiske oplysninger

Tirsdag 6. juni 2023 kl. 9-10.30 på Jyllandsringen.

Dørerne åbnes 8.30, hvor der bydes på en kop kaffe inden foredraget starter kl. 9. Efterfølgende er der en sandwich to-go, eller to-stay til de der bliver hængende til en tur på glatbanen. 

Ved spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200
Spørgsmål til arrangementet - Kia Fisker, marketing consultant, marketing@businessdanmark.dk

Tid 6. jun 2023 kl. 9:00 - 10:30
Sted Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg
Pris 0
Pris ledsager 0
Forplejning Kaffe/sandwich efterfølgende
Tilmelding Senest 29. maj 2023
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.