Forpremiere på Afdeling Q: Marco effekten

Carl Mørck er tilbage

Oplev den nye biograf i Holstebro med overdådig lys og lyd og liggestole til alle, så du kan nyde filmen næsten som at være der selv.  Alle corona forbehold er taget. Du kan sidde sammen med din ledsager og der er så ledig plads på begge sider af jer. 

Marco Effekten er femte roman i Jussi Adler-Olsens romanserie og handler om romadrengen Marco, som anholdes med en savnet pædofili-mistænkt mands pas på sig.

Det bliver en sag for Carl Mørck og Afdeling Q som bringer dem på sporet af en årelang multinational korruption med ulandsbistand og mod opklaringen af et bestialsk mord, der skulle dække over det hele. Se trailer

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Ahlers, mail22111405
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 20. jan 2021 kl. 19:00 - 21:30
Sted Big Bio, Enghaven 17, 7500 Holstebro
Pris 75,00
Pris ledsager 75,00
Forplejning Sodavand/vand + popkorn
Tilmelding Senest 13. januar 2021
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.