Kom med til Comedy Ballroom

 

Grine-garanti til en god pris

Tag med Business Danmark til en fantastisk comedyaften med 5 af de største stjerner på den danske comedy-scene. Vi har sikret os billetter i afsnit F til en god pris, når Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg, Linda P,  Andreas Bo og Lasse Madsen gæster Herning 30. september. Både du og ledsager får billetten til 190 kr. stykket igennem Business Danmark.

Comedy Ballroom

Tilbage i 2020 blev en ny tradition indstiftet i dansk comedy: Comedy Ballroom. En tradition som publikum tog overordentligt godt imod. Fem topkomikere optrådte for fulde huse på et udvalg af landets største scener med et yderst stramt koncept med blot 25 minutters optræden til hver.

Kort om komikerne

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks største komikere. Han har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vi andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Thomas Warberg har de seneste år som både TV-vært og komiker lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser. Som Politiken beskrev hans seneste onemanshow: Rockstjernekomiker med sans for mindreværd.

Linda P betragtes af mange som en af Danmarks bedste stand-up komikere. Hendes tørre humor forenet med uforlignelig timing gør, at man skal holde ørerne spidse, hvis man skal have det hele med. Med sin sydhavnscharme har Linda igennem mange år budt danskerne på storslået underholdning.

Andreas Bo Danmarks dygtigste parodimester, der på imponerende vis skifter identitet og figur med fuld overbevisning. Andreas er ikke alene komikkens svar på en kamæleon. Han har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer.

Lasse Madsen Mange hundredetusinde følger den unge komikers populære videoer på Instagram, der med stor grad af genkendelighed spidder hverdagen, som vi alle kender den. Med en befriende uhøjtidelig selvironi portrætterer han på kærlig vis stereotype parforholdssituationer og problemer vi alle oplever i vores helt almindelige liv.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Katrine Nikolajsen mail, 29862028
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 30. sep 2022 kl. 20:00 - 22:30
Sted Herning Kongrescenter, Østergade 37,, 7400 Herning
Pris 190,00
Pris ledsager 190,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 28. september 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.