Eksklusive biler og middag til årsmødet

 

Se eksklusive biler på rundvisningen af Gubsø Garage

Kom med og se de lækre biler på Gubsø Garage,  når Business Danmark Midtvestjylland inviterer til årsmøde 3. november.  

Gubsø Garages ejer, Marc Vogel, har været vild med biler siden sin barndom, og som 17-årig købte han sin første bil – en rød Porsche 912 fra 1967. I årenes løb er der kommet stadigt flere biler til, og det var oplagt at dele begejstringen for de smukke køretøjer med andre. Hjertet i Gubsø Garage er dog fortsat bilsamlingen, som bl.a. er en af Europas fineste Bugatti-samlinger.

Kærligheden til det hæderkronede bilmærke ses også i arkitekturen, for da de skulle opføre Gubsø Garage, fandt de tegningerne til Bugattis første fabrik i Alsace. 

De massive egetræsporte med brunerede messingbeslag, værkstedsbordene, de industrielle lamper og ikke mindst den imponerende spærkonstruktion i det store loft er alt sammen tro kopier af Bugattis originale – alle med fine detaljer, der afspejler grundlæggeren Ettore Bugattis sans for funktionalitet og design.

Fremtidens Salgsindsats 

Derudover er der oplæg om, hvordan virksomheder kan øge deres indtjening med milliarder, når de sætter fokus på salget. Landsformand Jens Neustrup Simonsen vil komme ind på, hvad Business Danmark gør for at klæde medlemmerne, virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne på, så vi bliver verdens bedste salgsnation.

Dagsorden til Årsmødet

17.30: Velkomst
17.35: Generalforsamling – dagsorden i henhold til vedtægter
18.15: Spisning (Tapasanretning incl. det søde)
19.00: Der er milliarder at hente på et forbedret salg v/landsformand Jens Neustrup Simonsen
19.30: Rundvisning og fortælling på  Gubsoes Garage – se den flotte bilsamling og hør historien bag.
20.30: Tak for i aften

Vi glæder os til en hyggelig aften, med god mad og underholdning 3. november i Gubsø Garage i Silkeborg. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Hansen, mail5150 3081
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 3. nov 2021 kl. 17:30 - 20:30
Sted Gubsø Garage, Gubsøbakken 5, 8600 Silkeborg
Pris 0
Forplejning Tapas anretning med det søde øl/ vin og vand - Kaffe og The
Tilmelding Senest 31. oktober 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.