Midtvestjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Michael Partsch Hedelund, tlf. 2789 3033 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

Rundvisning: Stauning Whisky

Young Rye, Traditional, Peated... whisky kendere vil vide, hvad det betyder, og hvis man ikke er whisky kender, så har man nu muligheden for at lære om whisky og smage 3 forskellige hos Stauning Whisky i Skjern 21. marts.

Hør hvordan førende modehus overlever internettet

Oplev førende modehus indefra og hør deres bud på, hvordan tøj købes og sælges i fremtiden. Tag med 24. april på virksomhedsbesøg hos DK Company, der står bag 21 forskellige brands, så som Matinique - In Wear, Munte By Simonsen m.fl.

Få unik indblik i bilbranchens salgstips

Få unik indblik i, hvordan en moderne bilbranche udvikler, markedsfører og sælger biler. Strategier og teknikker, du måske kan overføre til din egen branche. Tag med 18. juni og se også Silkeborgs ubetingede største bilhus.

Nils villemoes - Bøvl

Oplev 20. maj Nils Villemoes' fantastiske evne til med masser af humor at spidde samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt mange af de klassiske begreber vi i et væk bruger både professionelt og privat. 

Golfmatch 2019

Grib chancen for at vinde hovedpræmien til en værdi af 25.000 kr. Deltag i Business Danmarks golfmatchen, der afholdes på Midtsjælland, i Varde og i Randers.