Midtvestjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Rikke Vestergaard, tlf. 4245 1043 eller send hende en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

CHRIS MACDONALD: OP AF BAKKE - ELLER? 

På denne superunderholdende og inspirerende aften 9. juni vil Chris MacDonald med sin unikke evne til at kombinere humor, inspiration, og solid videnskab, stille skarpt på netop de fundamentale behov som ikke er til forhandling, hvis vi vil øge sandsynligheden for motivation og trivsel.

FORPREMIERE PÅ AFDELING Q: MARCO EFFEKTEN 

Få pladser til forpremiere på Marco Effekten 20. maj. Filmen handler om romadrengen Marco, som anholdes med en savnet pædofili-mistænkt mands pas på sig. Det bliver en sag for Carl Mørck og Afdeling Q, som bringer dem på sporet af en årelang multinational korruption med ulandsbistand og mod opklaringen af et bestialsk mord, der skulle dække over det hele.

business danmark golfmatch

Deltag i den landsdækkende golfturnering og kvalificer dig til finalen. Du kan vælge mellem 29. maj på Sindal Golfklub eller 12. juni på Royal Oak Golfklub, hvor vi skal finde deltagere til finalen på Sct. Knuds Golfklub i august.

DRABSCHEFERNE KURT KRAGH & OVE DAHL

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. Tag med 27. september 2021 og hør Kragh og Dahl dele detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne.