Midtvestjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Michael Partsch Hedelund, tlf. 2789 3033 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

Årsmøde - Danmark som verdens bedste salgsnation

Tag med 2. oktober til foredrag, middag og årsmøde. Karina Burgdorff Jensen, forsker i salgsdialog og salgsmetoder vil udfordre os på den traditionelle salgsforståelse og skubbe til alt det vi syntes og tror om salg og vil åben op for en dialog om hvordan Danmark kan komme helt i front.

Whiskey og netværk 

Vi bliver 25. oktober inviteret ind i hjertet af destilleriet til får rundvisning og smagninger. Hvor de vil videregive lidt af den begejstring de har for whiskyen. Det vil være muligt at smage på det hele - whiskey, moonshine, rom og gin.

Lær at sælge via LinkedIn 

I Danmark er der 2 millioner mennesker på LinkedIn. Tænk hvis du kunne lave forretninger med dem alle sammen. Det kan du, og det er ikke svært at lære. Tag med 12. november i Silkeborg til arrangement om social selling.

Plads til at være menneske? 

Psykologiprofessor, forfatter og tv-vært Svend Brinkmann tager 21. november, pulsen på tidens tendenser og strømninger anno 2019, og stopper ikke mindst refleksivt op med spørgsmål som; slår vi overhovedet til, eller har vi behov for en helt ny type mennesker?