Midtvestjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Katrine Nikolajsen, tlf. 2986 2028 eller send hende en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


comedy ballroom

Tag med Business Danmark til en fantastisk comedyaften med 5 af de største stjerner på den danske comedy-scene. Vi har sikret os billetter i afsnit F til en god pris, når Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg, Linda P,  Andreas Bo og Lasse Madsen gæster Herning 30. september. 

Svampejagt med Business danmark

Tag med Business Danmark til en fantastisk dag i naturen, når vi bliver meget klogere på svampene i lokalområdet. Vi bliver guidet af en kyndig naturvejleder, samler svampe og nyder en sandwich i det fri. Det er 16. oktober - skynd dig, at melde dig til. 

BESØG I LEGO HOUSE

Kom med til en familiedag i oplevelseshuset LEGO House, hvis unikke klodsede arkitektur - skabt af Bjarke Ingels - i sig selv er hele oplevelsen værd. Tag hele familien og nyd en dag i LEGO House 13. november i Billund.

padel tennis turnering

Tag med Business Danmark til en hyggelig fredag aften, hvor vi spiller padeltennis turnering. Det er 27. oktober i Ikast - vi har allerede masser af tilmeldte. 

Bliv klogere på elbiler - med nikolaj sonne 

Med mere end 70.000 kilometer på triptælleren - i alt fra Ellert til Porsche Taycan - giver Nikolaj Sonne dig et kig under kølerhjelmen på elbiler og fortæller, hvorfor elektriske biler faktisk er både sjovere og ikke mindst - mere komfortable at køre i. Det er 27. januar i Holstebro. 

vi havde en fest, men så kom preben! 

Rikke Østergaard introducerer dig til den nyeste forskning omkring social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores følelser og humør. Kom med og mød forfatteren bag bogen "Vi havde en fest på arbejde, men så kom Preben" 22. februar.