Kom i Zoo efter lukketid og nyd en tur i Skyliner

 

Oplev den særlige stemning efter lukketid

Kom med Business Danmark i Zoo efter lukketid og oplev den helt fantastiske stemning, der sænker sig efter lukketid. I skumringen høres løvens dybe aftenbrøl, mens de store elefanter hygger sig med aftenssacks, og søløverne daser søvningt på klipperne. Normalprisen er 379 kr. pr. voksen, så der er en del at spare både for dig og ledsagere.

Unik tur i Skyliner

Vi kombinerer turen med en oplevelse i særklasse, når Skylineren tager os med over 100 meter op over havets overflade. Det er en once in a lifetime oplevelse, der sætter prikken over i'et.  

Få svar på de mange spørgsmål

Undervejs er I velkomne til at stille at stille spørgsmål, så vi svar på de ting, der trænger sig på. Dyrernes ofte usete adfærd sætter stemningen, men vi får en guidet tur med spændende historier og sjove anekdoter. 

Du er velkommen til at tage op til 4 ledsagere med.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim, tlf. 4144 4222 eller send ham en mail.
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 25. aug 2022 kl. 18:00 - 20:30
Sted Zoo, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 25. juli 2022
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.