Dinner event og foredrag med ur-ekspert og forfatter

 

Ure er symbolet på århundreders teknologiske og kulturelle udvikling samt menneskets stræben efter perfektion. Nu kan du blive meget klogere på ure og urmagere, når ur-ekspert Christian Martinez deler ud af sin store viden. Derudover er der en lækker 2-retters menu med - og du sparer gode procenter med Business Danmark. 

Vi glæder os til at byde indenfor til en aften med middag i hyggelige omgivelser på Scandic Spectrum i samspil med bogaktuelle Christian Martinez.

Foredraget

Christian Martinez er ekspert i ure og har sagt ja til, at han vil dele ud af hans enorme viden om ure, deres mekanik og historien omkring dem. Vi dykker ned i kvartsure, mekaniske ure, vintageure og moderne ure, men også de banebrydende urskabere i verdenshistorien, skelsættende begivenheder og selvfølgelig de mest legendariske ure.

Maden

Scandic Spectrum åbner dørene til de flotte lokaler, hvor vi forkæler jer med en dejlig 2-retters servering (drikkevarer tilkøbes) med fokus på kvalitet og bæredygtighed.

OBS. Veganer, vegetar eller glutenallergi? Vi kan ikke love, at vi kan efterkomme alle ønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os senest d. 5. august 2023. Skriv til os på kontakt@tikko.dk.

Inviter endelig dine 5 mest Formel 1 interesserede venner med! Du sparer 30% på billetten og de sparer 20%. 

PROGRAM
17.30 Ankomst til Scandic Spectrum
18.00 Scandic Spectrum serverer en lækker 2-retters menu
19.45  Pause
20.00 Foredrag med Christian Martinez
21.30 Tak for i aften

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim,  mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 12. sep 2023 kl. 18:00 - 21:30
Sted Scandic Spectrum, København V, Kalvebod Brygge 10, 1560 København
Pris 695,00
Pris ledsager 795,00
Forplejning 2-retters menu med en dejlig 2-retters servering (drikkevarer tilkøbes) med fokus på kvalitet o g bæredygtighed. OBS. Veganer, vegetar eller glutenallergi? Vi kan ikke love, a
Tilmelding Senest 1. juni 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.