Oplev Morten Spiegelhauer fra Operation X

 

Tag med Business Danmark - og spar gode procenter - på medrivende foredrag med Morten Spiegelhauer, der tager dig med bag kulisserne på det prisbelønnede TV2 program ”Operation X”. Du hører om de mange overvejelser, anstrengelser,  resultater og ikke mindst konsekvenser. Glæd dig til de bedste historier fra programmet - både de sjove og de chokerende. Køb din billet allerede nu da vi kun har begrænsede antal billetter og forventer der bliver hurtigt udsolgt!

Bag om OPERATION X

Foredraget kommer omkring programmets største afsløringer – ikke mindst sagen om udbytteskat. Programmet ”Jagten på vores milliarder” afslørede nye bagmænd og et højst overraskende og tophemmeligt forlig mellem Skat og de udenlandske forretningsfolk, der har suget milliarder ud af den danske statskasse.

Konfrontation og konsekvenser

Som frontfigur på TV2-programmet har Morten Spiegelhauer gennem mere end 18 år gennemført flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre.

Hver gang har han måttet mobilisere sit personlige mod, og det har ikke været uden personlige konsekvenser. For Morten har ofte været nødt til at overskride sine egne personlige grænser, hvor det også er gået ud over privatlivet. Han har skulle forholde sig til dødstrusler og har i en periode måttet gå under jorden med familien.

Morten har arbejdet målrettet med sine personlige værdier og har måttet tage de mentale aspekter af sit arbejde alvorligt for at kunne fortsætte som TV-vært og bevare sin arbejdsglæde.

Du sparer 58% på billetten - og dine ledsagere sparer 39%. Du er velkommen til at tage op til 5 ledsagere med til arrangementet. 

Om Morten Spiegelhauer

Morten Spiegelhauer startede efter sin journalistuddannelse karrieren på DR’s Ungdomsafdeling Go og flyttede et år senere til programmet U-land, hvor han bl.a. lavede TV til DR2 og radio til P1 og P3. I 2000 var han med til, som bl.a. vært, at starte fornyelsen af radioavisen P3 Nyhederne. Morten Spiegelhauer stoppede i maj 2004 på DR for at blive vært på TV2.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim,  mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 14. jun 2023 kl. 19:00 - 21:00
Sted Bremen Teater, København V, Nyropsgade 39-41, 1602 København V
Pris 221,00
Pris ledsager 321,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 28. april 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.