Mød en af USAs mest fremtrædende satirikere

 

Den kendte amerikanske forfatter, humorist og komiker David Sedaris kommer til Danmark! Gå ikke glip af en helt unik mulighed for at møde en af USAs mest fremtrædende satirikere, når han går på scenen på Bremen Teater den 28. juni 2023.

Show, Q&A og bogsignering

Med sin spiddende og skarpe samfundskritik er Sedaris som en moderne Mark Twain, der skriver humoristiske, rørende og universelle observationer om den menneskelige natur ud fra sine egne skæve oplevelser.

Du kan se frem til humor og satire fra den øverste hylde, når David Sedaris rammer scenen med sit show og efterfølgende Q&A, hvor du kan være heldig at få netop dit spørgsmål besvaret. Showet består blandt andet af ikke offentliggjort nyt materiale, så der er garanti for masser af grin og underholdning hele aftenen. 

Både før og efter showet forlænges den gode stemning i lobbyen med baren åben, hvor David Sedaris vil signere bøger - og hvem ved, måske også kommer med lidt ekstra underholdning.

Vi har fået nogle af salens bedste pladser - så inviter endelig dine 5 sjoveste venner med! Du sparer 43% på billetten og de sparer 25%. 

Se David Sedaris som gæst i Jimmy Kimmel her

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim,  mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 28. jun 2023 kl. 19:00 - 20:30
Sted Bremen Teater, København V, Nyropsgade 39-41, 1602 København V
Pris 299,00
Pris ledsager 399,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 8. maj 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.