Robin Hood - familiemusical

Få billet til Eventyrteatrets bedst sælgende forestilling

Legenden om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige, er et af verdens mest kendte og elskede eventyr bland både børn og voksne.

Oplev Eventyrteatrets nye version, hvor det udødelige eventyr fyldt med sjov, spænding, skæve eksistenser, skøn musik, smukke kostumer og fortryllende magi - bliver fortalt på en måde, ingen har oplevet før.  Glæd dig til efterårets magiske musical for hele familien med de unge prisbelønnede scenetalenter fra Eventyrteatret.

Indgang til Tivoli er betalt via billetten, som sendes på mail efter den 25. februar.

Du er velkommen til at tage 4 ledsager med.

Se bedste klip fra Eventyrteatrets mange forestillinger

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tine Halse, mail3675 5575/2345 1956
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 17. okt 2021 kl. 15:00 - 16:30
Sted Glassalen Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København V
Pris 250,00
Pris ledsager 250,00
Forplejning
Tilmelding Senest 20. april 2021
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.