Få succes på LinkedIn - Thomas Sloth

 

Lær at få det maksimale ud af LinkedIn med fokus på salg og kommunikation

Vil du og virksomheden have succes på LinkedIn?
Deltag i dette kursus, hvor Thomas T. Sloth giver dig viden om, hvordan jeres virksomhed kan bruge LinkedIn som et stærkt værktøj i hverdagen.
Det er en oplagt platform til salg og markedsføring, men der er også store muligheder inden for rekruttering og branding – over for såvel kunder, som potentielle nye medarbejdere.

LinkedIn giver såvel virksomheder som ansatte og jobsøgende en lang række gode muligheder for at blive sat i spil over for deres respektive målgruppe.
Dette og meget mere kommer vi ind på i dette kursus.

Udbytte af kurset

På dette kursus kommer vi ind på følgende emner:

  • Den personlige profil
  • Virksomhedsstrategi på LinkedIn
  • Hvordan laver man gode, organiske opslag?
  • Hvordan bliver du en prima LinkedIn-bruger?
  • Søgemaskineoptimering på LinkedIn
  • Firmasiden – hvordan bruger man den effektivt?
  • Annonceværktøjet – ram jeres målgruppe præcist.

Referencer
Thomas er en populær underviser som bruges af fx Google Danmark, Ivækst og Facebook (Meta)
Siden 2010 har han arbejdet professionelt med LinkedIn. Han har gennem årerne undervist mere end 1.000 virksomheder i online markedsføring – herunder SoMe.

Kurset giver dig
• Unik viden om social selling
• En stærk profil på LinkedIn
• Konkrete kreative værktøjer til gode opslag

Hvem kan deltage?
Alle, der har interesse i at få mere synlighed på LinkedIn, men er især oplagt for ledere, HR, salg, kommunikation, marketing og administrationen.
Du behøver ingen forudsætninger for at deltage, medbring blot computer.

Om underviseren
Thomas T. Sloth er direktør i-Strategi ApS, som leverer rådgivning og ydelser inden for online markedsføring: Især Google, SoMe (Facebook, Instagram og LinkedIn), websider og webshops. Siden 2006 har Thomas arbejdet med online salg og markedsføring. Han er en meget brugt underviser hos såvel Google som Facebook og hos en lang række virksomheder og organisationer som fx Dansk Erhverv og HK. Thomas har været med fra starten af internettets boom, og han har selv haft mange timer med hands-on på de enkelte platforme, hvorfor han har både en bred og dyb erfaring, som undervisningen udspringer fra.

Program for dagen
09.00-10.00: Hvad er LinkedIn?
10.00-12.00: Den personlige profil på LinkedIn (Pause ca. 10.30)
12.00-12.45: Pause
12.45-14.00: Organisk salg
14.00 – pause
14.15-16.00 Salg via annoncer

OBS! Det anbefales at medbringe PC på kurset.

Professionelle rammer
Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Kurset afholdes hos Scandic Sluseholmen, Kbh. og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.

Du er velkommen til at tage op til 5 ledsagere med til arrangementet - I sparer alle 50% gennem Business Danmark. Prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.

Kontaktpersoner

Har du spørgsmål til selve kurset, er du velkommen til at kontakte LearnX på tlf. 42 80 96 06 eller salg@learnx.dk
Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim,  mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 23. mar 2023 kl. 9:00 - 16:00
Sted Scandic Sluseholmen, Molestien 11, 2450 København
Pris 2500,00
Pris ledsager 2500,00
Forplejning prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand , eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.
Tilmelding Senest 16. marts 2023
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.