Kom med til Vig Festival

 

Vi indtager baglokalet på Vig Festival

Tag med Business Danmarks tre sjællandske afdelinger til Vig Festival, når sommeren kalder ind til god musik og festlige stunder. Vi kommer til at se, hvordan det hele funger, fra maskinrummet - vi skal blandt andet rundt i alle kroge og baglokaler samt få historien om hvordan det hele startede.

Vi får fortællingen bag festivalen og hvordan man driver en festival med over 15.000 gæster - inden det bliver tid til en masse god musik. Se programmet her.

Efter en lærerig rundtur indtager vi VIP afdelingen, og får en lettere frokost anretning med dertil hørende drikkelse, inden vi bliver sluppet løs til et brag af en aften og nat med super musik. I vil få udleveret madbilet samt drikke kuponer til senere brug på pladsen.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Vi mødes ved billet påsætnings teltet, ved hovedindgangen.

Tid 8. jul 2023 kl. 11:00
Sted Vig, Holbækvej 16b, 4560 Vig
Pris 699,00
Pris ledsager 699,00
Forplejning Frokost med tilhørende drikkelse, 1 mad billet til senere, samt drikke billet
Tilmelding Senest 23. juni 2023
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.