Nikolaj Kirk - Foredrag om jagt og kogekunst

 

En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser - lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande. Vi har endnu en gang fået A-pladser midt i rækken, og så sparer du 45% på billetten, og dine ledsagere sparer 19%. 

Nikolaj Kirk er altid på gastronomisk opdagelsesrejse

Oplev Nikolaj for fuld udblæsning og hør ham fortælle om:

  • Hvor Nikolaj får sin inspirationen fra?
  • Kogekunst, eventyr og jagt i både Danmark og resten af Verden
  • Udfordringerne med at lave mad i bushen, i tætte regnvåde skove eller kold tundra.
  • og masser af andre skøre historier...
     

Om Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

Vi glæder os til en fantastisk underholdende aften, hvor du er velkommen til at tage op til 5 ledsagere med til arrangementet.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim,  mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 27. feb 2023 kl. 19:00 - 21:00
Sted Nørrebro Teater, København N, Ravnsborggade 3 , 2200 København N
Pris 211,00
Pris ledsager 311,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 10. februar 2023
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.