En aften med Liverpool-legenderne

 

Sammenlagt har de scoret 283 mål og vundet tre engelske mesterskaber, fire europæiske trofæer og fire engelske pokalfinaler. Det er altså to af de helt store Liverpool-legender, du kan møde, når Kevin Keegan og Robbie Fowler gæster Brøndbyhallen den 1. oktober. 

Målmagere og røde legender

Hvis du er Liverpool-fan, har du helt sikkert jublet over en masse af deres scoringer. Uanset, om du blev fan af det engelske storhold i 70’erne eller 90’erne. For mens Kevin Keegan var den helt store stjerne på Anfield fra 1971-1977, så var Fowler fansnes darling op igennem 1990’erne. Normalprisen er 529 kr. pr. billet, så der er mange penge at spare for nogle af de bedste pladser - i den forreste del af salen. 

Nu kan de to målmaskiner opleves i Danmark til en eksklusiv aften, som er et must for alle, der elsker fodbold og fans af de 19-foldige engelske mestre og seksdobbelte vindere af Europa Cuppen for mesterhold og Champions League.

Anekdoter fra Liverpools stolteste fodboldhistorie

Du kan se frem til en underholdende aften med anekdoter fra små 20 år af Liverpools stolteste fodboldhistorie, for Keegan og Fowler nåede samlet set at spille sammen med Liverpool-legender som Kenny Dalglish, Steven Gerrard, Ian Rush, Jamie Carragher, John Barnes, Emlyn Hughes, Michael Owen, Graham Souness, Ray Clemens, Alan Hansen, Phil Thompson, Phil Neal, Bruce Grobbelar, Tommy Smith og vores egen Jan Mølby.

Du er velkommen til at tage 2 ledsagere med. 

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim, tlf. 4144 4222 eller send ham en mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 1. okt 2022 kl. 19:00 - 21:00
Sted Brøndbyhallen, Brøndby, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby
Pris 299,00
Pris ledsager 399,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 2. september 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.