Sådan får du dine penge til at yngle

 

Bliv klogere på aktiemarkedets A-B-C

Du har nu muligheden for at blive klogere på aktiemarkedet, når Københavnsafdelingen inviterer til en aften i formidabelt selskab med chefanalytiker Lars Persson i Scandic Hvidovre.  

Aktier og fast ejendom er den eneste måde at sikre et afkast i dag. Hverken penge i banken eller obligationer giver ønskede afkast, og derfor kan aktier være muligheden for at give dig økonomisk frihed til alt fra alderdom, til hus eller at forsøde hverdagen.  

Du lærer:

  • Aktiemarkedets ABC at kende
  • Betydningen af din egen risikoprofil
  • Hvad tidsperspektivet betyder for dig og dine investeringer
  • Muligheden for at stille spørgsmål til eksperten

Du er velkommen til at tage en ledsager med, når vi sammen skal blive meget klogere på aktiemarkedet. Der er inkluderet en sandwich, kaffe og te for bare 100 kr. 

Om Lars Persson

Lars Persson (1970) er uddannet på Handelshøjskolen i København og har arbejdet med teknisk analyse siden 1997, hvor han startede hos Delphi Economics. I 2003 blev Lars Persson ansat i NetPosten og fortsatte sin analyse med aktiemagasinet DK Trends. I 2012 blev Lars Persson selvstændig og overtog DK Trends magasinet fra NPInvestor. Lars Persson har været en fast del af Millionærklubben siden 2013.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim, mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 2. jun 2022 kl. 17:00 - 19:00
Sted Scandic Hvidovre, Kettevej 4, 2650 Hvidovre
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Kaffe, Te og Sandwich.
Tilmelding Senest 23. maj 2022
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.