Er du klar til udvikling eller på vej til afvikling?

Arrangementet er aflyst - deltagere får direkte besked

Kom og hør Susanne og Bo fra konsulentvirksomheden MindNordics bud på, hvad du selv kan gøre for at trives i et liv med forandringer.

At trives i forandringer er nemmere sagt end gjort, ikke mindst når de er uden for vores indflydelse og komfortzone. Kom og få nogle anvendelige redskaber, som lærer dig at agere hensigtsmæssigt og trives på en arbejdsplads fuld af forandringer.

Foredraget tager udgangspunkt i Enneagrammet, som er et personlighedsværktøj, der beskriver vores adfærd ud fra grundlæggende motivation og modstand.

Vind gratis Enneagram test 

Under foredraget trækker vi lod om 3 gratis tests med opfølgende samtale, der har til formål at kaste lys over dit potentiale. Der medfølger 17 sider testrapport med indgående udviklingsmuligheder. (præmierne har en værdi på 795 kr.).  Er du ikke en af de heldige vindere, har du mulighed for på dagen at købe test og samtale for 350 kr.

Du er velkommen til at tage 4 ledsagere med.

Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger ved arrangementer i bestræbelserne på at bremse/forsinke spredningen af corona-virus, og vi vurderer løbende risikosituationen. Læs mere her