Foredrag: Sådan bliver du digitalt dannet

I hjertet af shitstormen

Vi lever i shitstormenes tid. Aldrig før har så mange ment så meget – og været så højtråbende. Men hvorfor bliver vi så sure på hinanden på nettet? Små udtalelser kan medføre store katastrofer – tænk bare på Justine Sacco, der skrev et kort ironisk tweet, satte sig ind i et fly og 11 timer efter landede i en verdensomspændende shitstorm. Tænk på Katherine Diez, der blev shitstormet, fordi hun sagde, hun ikke ville have en kedelig kæreste eller tænk på Hella Joof, som mente, vi skulle brænde “alt lortet ned hvert 7. år ligesom indianerne” - og næsten selv blev brændt på bålet.

Anne Sophia Hermansen stiller spørgsmålene:

  • Hvordan håndterer man en shitstorm?
  • Hvorfor går det især ud over kvinder?
  • Og hvordan begår man sig i offentlig debat?

Det - og meget andet, vil Anne Sophia fortælle om i foredraget her. I to årtier har hun været en del af dansk debat og f.eks. lært, hvordan man håndterer trusler, krænkelser og hvad man stiller op med hundelorte og afklippede hestehaler i postkassen. Hun videregiver tips og tricks og giver sit bud på, hvordan vi generobrer nettet fra alle troldene.

Om Anne Sophia Hermansen

Kulturkommentator, kritiker og litteraturhistoriker ved Berlingske og en af Danmarks mest markante og indflydelsesrige meningsdannere. Holder foredrag om dannelse, ledelse og sociale medier.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim, mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 17. nov 2021 kl. 17:00 - 19:30
Sted Scandic Hvidovre, Kettevej 4, 2650 Hvidovre
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning Sandwich buffet samt et glas vin, øl og vand
Tilmelding Senest 29. oktober 2021
Aflyst
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.