Hvordan blev Premier League "verdens bedste liga"?

For et kvart århundrede siden begyndte en ny æra med engelsk fodbold. På det tidspunkt så enkelte ting anderledes ud i Premier League end i resten af Europa: der var flere tv-kameraer, nogle dommere bar grønt frem for sort, og reglen om at målmanden ikke måtte tage en tilbagelægning med hænderne blev indført.

Den nye Premier League blev hurtig populær blandt spillere og tilskuere, og det var primært på grund af hypen. Sky Sports kom med ombord og begyndte at sælge fodbolden som var det et livsstilsvalg fremfor blot en sport, og pludselig var fodboldkulturen dominerende overalt.

Oplev Peter Brüchmann og ekspert-holdet

Du har nu chancen for eksklusivt at komme med Business Danmark til arrangement med Mediano i Roma-loungen på Brøndby Stadion. Du vil som tilskuer se og høre optagelse af en podcast med Mediano-holdet og til lejligheden indbudte eksperter til paneldiskussion og spørgsmål fra salen. Omdrejningspunktet for podcasten vil være historien om Premier League, og der bliver også tid til at vende braget mellem Chelsea og Manchester United i weekenden. 

I en live podcast vil vi prøve at udfolde den vanvittige udvikling Premier League har været igennem, og hvordan ligaen originalt minder meget om det famøse "SuperLeague" og dens tvivlsomme udsigter.

Få eksperternes bud på:

  • Hvad er Premier League i dag kontra dengang, og i hvilken retning peger pilen?
  • Bliver det en liga ejet af kontroversielle typer, kun besøgt af turister?
  • Hvordan blev den engelske liga "verdens bedste liga"?
  • Hvordan går man fra en arbejdersport til multimilliard industri?

Program:

Kl. 18-19: Lidt at spise
Kl. 19-22: Optagelse af podcast og mulighed for spørgsmål og paneldiskussion
OBS: Du kan tage op til 5 ledsagere med.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim, mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 26. nov 2021 kl. 18:00 - 22:00
Sted Brøndby Stadion - Roma Lounge, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby
Pris 250,00
Pris ledsager 250,00
Forplejning Sliders med bl.a. oksekød og pulled chicken, diverse snacks. Øl, Vand og Isvand. Kaffe og The.
Tilmelding Senest 15. november 2021
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.