Factory Experience hos Lakrids by Bülow

 

Kom med ind i maskineriet

Du vil opleve en guidet rundvisning på lakridsfabrikken og vil blandt andet smage den varme gourmetlakrids direkte fra båndet. Du vil også smage unikke varianter og se vores Creative Lab, hvor der konstant udvikles og testes nye, spændende smagsvarianter. 

Hør den spændende historie

Johan Bülow kommer fra en familie af iværksættere og vidste altid, at han ville skabe noget særligt. Han kastede sin lidenskab på lakrids – en skandinavisk favorit, som han ikke følte blev værdsat nok, og fortjente at blive taget alvorligt. Han lagde timerne i det, lærte håndværket på den hårde måde, og i 2007 var han klar til at koge, rulle og skære sit allerførste produkt.

I arrangementet er inkluderet den indbydende sølvudgave af vores WINTER SELECTION BOX indeholdende populære klassiskere og limitied edition sæsonfavoritter - den perfekte gave, når du vil nyde lakrids i forskellige varianter.

Du får en Winter Selection Box med hjem

Din WINTER SELECTION BOX bliver udleveret til sidst på Factory Experience hvor gæster også har mulighed for at købe produkter, som kun er tilgængelige på lakridsfabrikken, limited editions samt det fulde sortiment af LAKRIDS BY BÜLOW.

Kom med og hør hvordan rejsen tog fart. Du er velkommen til at tage op til 2 ledsagere med - og I sparer alle 125 kr pr. billet. 
OBS! Minimumsalder er 7 år, da dele af Factory Experience foregår i en aktiv produktion egner oplevelsen sig ikke for børn under 7 år.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim,  mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 25. feb 2023 kl. 13:00 - 15:00
Sted LAKRIDS BY BÜLOW, Sydholmen 5 , 2650 Hvidovre
Pris 199,00
Pris ledsager 199,00
Forplejning Ingen. Der er inkluderet en dejlig WINTER SELECTION BOX.
Tilmelding Senest 17. februar 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.