Brinkmann og Ahlers om psykologi, iværksætteri og filosofi

 

Modsætninger mødes, når Svend Brinkmann og Tommy Ahlers går sammen på scenen for at undersøge spændingsfeltet mellem psykologi, iværksætteri, filosofi og politik. Glæd dig til en dynamisk og underholdende samtale om det moderne menneske og dets vilkår i de nationale og internationale kriser, vi står midt i.  

IVÆRKSÆTTEREN OG ISTÅSÆTTEREN

Tommy er iværksætter og tidligere investor i Løvens Hule. Svend er iståsætter og advokat for pindsvinets hule. Tommy har været uddannelses- og forskningsminister, mens Svend er ansat som forsker på Aalborg Universitet. Tommy er en do’er. Svend er en tænker. Med så forskellige udgangspunkter ser de helt sikkert også forskellige muligheder og udfordringer i kriserne knyttet til klimaet, økonomien, psykologien og demokratiet! Men måske kan samtalen skabe helt nye fælles svar på de store spørgsmål. 

Om Tommy Ahlers

Tommy Ahlers er en af Danmarks mest profilerede og succesfulde serieiværksættere, men blev måske særlig kendt af danskerne, som en af investorerne i DR1’s populære tv-program Løvens Hule. I 2018 gik han ind i politik og blev først uddannelses- og forskningsminister og senere klimaordfører for Venstre. I dag er han tilbage som investor, men investerer nu udelukkende i grønne deep tech virksomheder.

Om Svend Brinkmann

Det er svært ikke at blive imponeret over Svend Brinkmanns imponerende lange CV. Ud over at være psykologiprofessor og forsker på Aalborg Universitet har Svend Brinkmann i årevis været en aktiv stemme i den offentlige debat. Den velformulerede professor har en lang række populære bogudgivelser bag sig, bl.a. bestseller-trilogien Stå fast, Ståsteder og Gå glip. Derudover er Brinkmann kendt som radiovært, klummeskribent og foredragsholder.

Du er velkommen til at tage op til 5 ledsagere med. Vi har fået A-pladser midt på rækken - så vent ikke længe med at sikre dig de gode pladser.  Du sparer 41% på A-pladser midt på rækken, og dine ledsagere sparer 25%.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim,  mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 28. apr 2023 kl. 19:00 - 21:00
Sted Gamle Scene, Det kongelige Teater, København K, Kongens Nytorv 9, 1050 København K
Pris 349,00
Pris ledsager 449,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 3. april 2023
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.