Bliv skipper i dit eget liv!

Som en hærdet oplevelsesrejsende er Christian Liebergreen blevet beriget med erfaringer, som ikke er os andre dødelige forundt. Når Christian har "mødt modgang" taler vi ikke om hverdagsproblemer - vi taler om 10 meter høje bølger, der skyller ind over din båd midt ude på Det indiske Ocean, hvor du har været undervejs i 9 måneder og er helt alene.

Christian Liebergreen har i den grad taget roret i sit eget liv. Han har ikke ladet sig drive med den strøm, som samfundet trækker os ned i med en forudbestemt defination af, hvad man skal leve op til for at få anerkendelse og succes I følge Christians eget parameter er succes lig med at turde være sig selv -og stå ved det!

De indsigter Christian har fået med sig fra Sirius Patruljen og sin jordomrejse danner grundlag for sit foredrag, hvor vigtigheden af et godt samarbejde med sig selv og andre, kommunikation og selvledelse er et gennemgåeden tema.

Ligeledes bærer foredraget præg af hans positive livssyn og evige optimisme, og man kan ikke undgå at blive forført og inspireret af hans humoristiske og indlevende formidling af meningsfuld viden.

Du er velkommen til at tage op til 15 ledsagere med.

Tid 30. apr 2020 kl. 17:00 - 19:30
Sted Scandic Hotel Hvidovre, Kettevej 4, 2650 Hvidovre
Pris 175,00
Pris ledsager 175,00
Forplejning Sandwich buffet, øl, vand og vin
Tilmelding Senest 17. april 2020