Bliv klogere på kropssproget med David Owe

Optimer dit selvværd med David Owe

Vi er tit så opmærksomme på, hvordan vores kropssprog bliver opfattet af andre, at vi glemmer hvilken betydning, det har på os selv.

Positivt kropssprog er igennem mange år blevet brugt, som redskabet til at opnå en anerkendelse fra andre. Man kan gennem træning af kropssprog virke mere kompetent, autentisk eller selvsikker. Som psykolog arbejder David Owe med hvordan individet oplever sig selv, altså hvordan man rent faktisk har det.

Hvor kropssprogstræning tidligere havde mottoet ”fake it till you make it”, så er mottoet bag powerposes: ”fake it till you become it”.

Foredraget indeholder værktøjer til at:

  • Kunne ændre kemien i din egen hjerne på få minutter
  • Øge selvværd
  • Nedsætte stress og angst
  • Turde kaste dig ud i nye opgaver

 

Om David Owe

David er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Efterfølgende har han taget en kandidatgrad i psykologi og sideløbende med sin skuespillerkarriere driver han i dag sin egen psykologpraksis Powerpose, hvor han hovedsageligt hjælper klienter, der lider af stress, angst og depression.

Som noget særligt arbejder David med fysisk træning i sin terapi, da det er håndgribeligt og fordi han oplever gode effekter hos sin klienter. Det er helt i tråd med, at nyere forskning peger på at fysisk aktivitet er en mirakelkur mod mental mistrivsel.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim, mail, 4144 4222
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 13. jan 2022 kl. 17:00 - 19:30
Sted Scandic Hvidovre, Kettevej 4, 2650 Hvidovre
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning Sandwich buffet samt et glas vin plus øl og vand
Tilmelding Senest 27. december 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.