Afkod dine kunders købssignaler - Rødovre

Vidste du, at størstedelen af kommunikation er nonverbal?

Med udgangspunkt i Jesper Bergstrøms enorme viden og passion for nonverbal kommunikation, får du på dette fysiske arrangement indsigt i, hvordan du på et splitsekund kan fremhæve dine bedste egenskaber og efterlade et fantastisk førstehåndsindtryk, som brænder sig fast.

Du får:

  • Tips til at afkode kundens købssignaler
  • Teknikker til at skabe ægte og frugtbare kunderelationer
  • Metoder til at øge kundernes købelyst

Jesper Bergstrøm er Danmarks førende kropssprogsekspert

Jesper Bergstrøm er uddannet i USA af verdens førende kropssprogseksperter, der også træner FBI og CIA. Han har specialiseret sig i at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få større gennemslagskraft i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer.

Du er velkommen til at tage 2 kollegaer med. Det sidste kvarter af arrangementet er der mulighed for at stille spørgsmål.

Praktiske oplysninger

Onsdag 2. november kl. 09:00-10:15
Kontaktperson: Kia Fisker marketingkonsulent, kif@businessdanmark.dk, 3374 0211

Tid 2. nov 2022 kl. 9:00 - 10:15
Sted Business Danmark, Roskildevej 288, 2610 Rødovre
Pris 0
Pris ledsager 0
Forplejning Kaffe og croissant
Tilmelding Senest 28. oktober 2022
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.