398 dage som gidsel hos Islamisk Stat

 

Oplev Daniel Rye i Bremen Teater

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut. Oplev foredraget fra nogle af de bedste pladser i salen til en fordelagtig pris. Normalprisen er 404 kr. pr. billet, så der er en del at spare både for dig og ledsagere.

Et sjældent indblik i en gribende historie

Han står nu offentligt frem og fortæller sin grufulde historie. Hør bl.a. hans dramatiske og gruopvækkende historie om:

  • Hvad det vil sige at være gidsel hos ISIS.
  • Hvordan mennesker overlever tortur og fangeskab, skaber venskaber og bevarer håbet, når det ser allermest sort ud. En historie, der understreger menneskets ufattelige overlevelsesdrift, og en historie, hvor virkeligheden overgår fantasien.
  • Hvordan hans familie iværksatte en indsamling til løsesummen, og kredsen af mennesker, der blev indviet i den offentlige hemmelighed dermed blev større. Hvilket var en stor risiko at løbe i bestræbelserne på at få deres søn og bror hjem.
  • Hvor svært det er at vende tilbage til en helt almindelig hverdag igen.

En hudløst ærlig, levende og sjælden beretning om et 13 måneder langt mareridt, der for Daniel heldigvis endte med frigivelse. Daniels oplevelser skildres også i Puk Damsgaards bog ”Ser du månen Daniel” (udgivet oktober 2015).

Du er velkommen til at tage op til 2 ledsagere med.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Tonny Klim, tlf. 4144 4222 eller send ham en mail.
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 29. aug 2022 kl. 19:00 - 21:15
Sted Bremen Teater, København V, Nyropsgade 39-41, 1602 København V
Pris 219,00
Pris ledsager 319,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 5. august 2022
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.