398 dage som gidsel hos Islamisk stat

Læn dig tilbage på teateret bedste pladser og hør Daniel Rye fortælle i sit levende foredrag, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel - en på en gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut!

Daniel Rye blev som freelancefotograf under en repotagetur i Syrien i 2013 pågrebet og taget til fange af terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

I 13 måneder blev Daniel holdt som gidsel af ISIS sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var det sidste gidsel som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa. Efter løsesumsforhandlinger løslades Daniel den 19. juni 2014, hvorefter IS i sommeren 2014 dræber de tilbageværende gidsler og Daniels medfangere, én efter én.

Et sjældent indblik i en gribende historie og hvor svært er det at vende tilbage til en helt almindelig hverdag igen.

Du er velkommen til at tage tre ledsager med.

Forholdsregler: Corona-smitte og deltagelse i arrangementer

Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger ved arrangementer i bestræbelserne på at bremse/forsinke spredningen af corona-virus, og vi vurderer løbende risikosituationen. Læs mere her

Tid 30. nov 2020 kl. 19:00 - 21:00
Sted Bremen Teater, Nyropsgade 39 - 41, 1602 København V
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning Ingen traktement
Tilmelding Senest 30. oktober 2020