København

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Tine Halse, tlf. 3675 5575/2345 1956 eller send hende en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


   

Bliv skipper i dit eget liv 

Hør med når Christian Liebergreen 30. april, beretter om sine vilde rejseoplevelser fra Sirius Patruljen og sin jordomrejse. Tag med og bliv motiveret til at være dig selv og bliv smittet af hans evigt positive livssyn.

Golfmatchen 2020

Vind et lækkert golfophold for 4 personer med alt betalt. Lørdag 16. maj har du chancen for at kvalificere dig til finalen, hvis du bliver en af de tre bedste på Fredensborg Golfklubs smukke bane.

Er du klar til udvikling eller på vej til afvikling? 

Kom 13. maj og hør Susanne og Bo fra konsulentvirksomheden MindNordics bud på, hvad du selv kan gøre for at trives i et liv med forandringer. Foredraget tager udgangspunkt i personlighedsværktøjet enneagrammet.

Green is the new black 

Hop på metroen 14. maj og kom med på en guidet tur med fokus på byplanlægning, arkitektur og bæredygtighed. Klimaet er for alvor kommet på dagsordenen og København satser på at blive verdens første CO2-neutrale i 2025.

Robin Hood - familiemusical 

Ta' børnene med i Tivoli 11. oktober og oplev Eventyrteatrets version af det udødelige eventyr om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige. En forestilling fyldt med sjov, spænding, skæve eksistenser, skøn musik, smukke kostumer og fortryllende magi - fortalt på en måde, ingen har oplevet før...