København

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Tine Halse, tlf. 3675 5575/2345 1956 eller send hende en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


ROBIN HOOD - FAMILIEMUSICAL 

Ta' børnene med i Tivoli 17. oktober 2021 og oplev Eventyrteatrets version af det udødelige eventyr om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige. En forestilling fyldt med sjov, spænding, skæve eksistenser, skøn musik, smukke kostumer og fortryllende magi - fortalt på en måde, ingen har oplevet før...

årsmøde med middag 

Så kom tiden til vores Årsmøde. Her kan du høre om året, der gik, og hvad fremtiden bringer i din lokalafdeling, før vi runder af med en lækker middag i godt selskab. Årsmødet afholdet i Scandic Hvidovre 4. november.

bliv digitalt dannet med anne sophia hermansen 

Vi lever i shitstormenes tid. Aldrig før har så mange ment så meget – og været så højtråbende. Men hvorfor bliver vi så sure på hinanden på nettet? Det, blandet meget andet, får du svaret på, når Anne Sophia Hermansen lærer fra sig af hendes mange erfaringer fra den offentlige debat gennem tiden 17. november i Scandic Hvidovre. 

bliv klogere på kropssproget med david owe 

Positivt kropssprog er igennem mange år blevet brugt, som redskabet til at opnå en anerkendelse fra andre. Man kan gennem træning af kropssprog virke mere kompetent, autentisk eller selvsikker. Som psykolog arbejder David Owe med hvordan individet oplever sig selv, altså hvordan man rent faktisk har det. Kom med og bliv klogere på kropssproget 13. januar i Scandic Hvidovre.