København

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Tonny Klim, tlf. 4144 4222 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


zoo og skyliner efter lukketid

Vi kombinerer turen i Zoo 25. august med en oplevelse i særklasse, når Skylineren tager os med over 100 meter op over havets overflade. Det er en once in a lifetime oplevelse, der sætter prikken over i'et. 

398 dage som gidsel hos islamisk stat

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Oplev foredraget fra nogle af de bedste pladser i salen til en fordelagtig pris. 

historier fra verdens brændpunkter

Kom og oplev Rasmus Tantholdts inspirerende foredrag, når han besøger MusikTeatret Albertslund 7. september. Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. 

Tour de france med rolf og ritter

Glæd dig til en forrygende aften 13. september med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentatoter ved styret. Rolf Sørensen og Dennis Ritter gør dig klogere på alt det, som er værd at vide om Tour de France!

En aften med liverpool-legenderne

Sammenlagt har de scoret 283 mål og vundet tre engelske mesterskaber, fire europæiske trofæer og fire engelske pokalfinaler. Det er altså to af de helt store Liverpool-legender, du kan møde, når Kevin Keegan og Robbie Fowler gæster Brøndbyhallen den 1. oktober. 

mit liv som elkjær

På denne aften kommer du tættere på legenden Preben Elkjær i et underholdende og sjovt foredrag fyldt med anekdoter. Preben gennemgår sin lange og glorværdige karriere i Tyskland, Belgien, Italien og på det legendariske 80’er-landshold. Og så kommer han også ind på tiden efter: sin civile karriere inden for tv, forretningslivet og som fodboldkommentator 14. november på Nørrebro Teater.