København

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Tonny Klim, tlf. 4144 4222 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


på slap line med nils villemoes

Uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse. Nils Villemoes har med sit ikoniske show igennem flere år trukket fulde huse og begejstret flere end 10.000 gæster. Nu gør han det igen 31. maj i København - og du er inviteret med. 

Morten spiegelhauer

Tag med Business Danmark 14. juni - og spar gode procenter - på medrivende foredrag med Morten Spiegelhauer, der tager dig med bag kulisserne på det prisbelønnede TV2 program ”Operation X”. Du hører om de mange overvejelser, anstrengelser,  resultater og ikke mindst konsekvenser

David sedaris live på bremen teater

Den kendte amerikanske forfatter, humorist og komiker David Sedaris kommer til Danmark! Gå ikke glip af en helt unik mulighed for at møde en af USAs mest fremtrædende satirikere, når han går på scenen på Bremen Teater den 28. juni 2023.

vig festival

Tag med Business Danmarks tre sjællandske afdelinger til VIP - Vig Festival, når sommeren kalder ind til god musik og festlige stunder. Vi kommer til at se, hvordan det hele funger, fra maskinrummet - vi skal blandt andet rundt i alle kroge og baglokaler samt få historien om hvordan det hele startede. Det er 8. juli i Vig.

formel1 med peter nygaard

Kom med bag kulisserne i Formel 1, når en af de største legender indenfor motorsportjournalisme, Peter Nygaard, holder eksklusivt foredrag. Glæd dig til at høre om Kevin Magnussens karriere og Formel 1 krydret med masser af røverhistorier. Derudover er der en lækker 2-retters menu med - og du sparer gode procenter med Business Danmark. Det er 5. september. 

dinner event med ur-eksperten

Nu kan du blive meget klogere på ure og urmagere, når ur-ekspert Christian Martinez deler ud af sin store viden 12. september. Derudover er der en lækker 2-retters menu med - og du sparer gode procenter med Business Danmark. 

den festlig aften med brdr. price

Brdr. Price tager pulsen og temperaturen 12. november– både på sig selv – og på danskernes madvaner efter 15 sæsoner på skærmen med det populære DR-program “Spise med Price”. 

julesange med phillip faber

Juleaften byder på et væld af traditioner – og en af de bedste er julesangene. Mød Phillip Faber til en unik aften om og med julens skønne sange og deres enestående historier. Kom i den helt rette julestemning, del glæden ved de smukke sange og syng julen ind med Phillip Faber på en helt speciel aften 27. november.