Oplev Nikolaj Jacobsen live i Odense Congress Center

Vejen til succes

Gennem hele sin barndom og opvækst havde han hørt om det danske VM-sølv i 1967, men nåede ikke selv i nærheden af VM-medaljer i den aktive karriere, han måtte indstille på grund af skader.

Siden gik han trænervejen, og så lykkedes alt for Nikolaj Jacobsen, der har indskrevet sig på de allerforreste sider i dansk og international håndboldhistorie med foreløbig to gange VM-guld og en OL-sølvmedalje på cv’et.

Verdens bedste

Kom helt tæt på Nikolaj Jacobsen, hvor landstræneren blandt andet fortæller om de menneskelige tricks, han benytter for at få sine spillere til at yde mere og bedre, end de selv troede var muligt.

Med masser af underholdende anekdoter forklarer Nikolaj Jacobsen, hvordan han flere gange har taget hårde opgør med det eksisterende, fordi der altid er andre veje at gå end de konventionelle.

Nikolaj ved langtfra altid bedre – men han ved, hvad der fungerer for ham, når han skal få en samling individualister til at fungere som en homogen enhed. Og det er derfor - han er Verdens Bedste Nikolaj.

Du er velkommen til at tage 1 ledsager med. Billetter udleveres fra kl. 18.00 - 18.50

Du sparer 35% - både på din og ledsagers billet, når du køber dem igennem Business Danmark.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet: Vivian Lindberg Larsen, mail, 40741377
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 1. mar 2022 kl. 19:00 - 21:00
Sted Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning 1 vand / sodavand / øl / vin
Tilmelding Senest 25. februar 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.