Thomas Bjørn - Min vej til Ryder Cup triumfen

Glæd dig til anekdoter om spillerne, om lederskab og arbejdet med at motivere den enkelte og samtidig bygge et vindende team i en sport af individualister. Du hører selvfølgelig også om mange af de små og store hændelser, man ikke kunne se i alverdens livetransmissioner.

Triumfen på Le Golf National i 2018 er omdrejningspunktet i dette eksklusive foredrag, hvor Thomas Bjørn for første gang tager gæsterne med helt ind på hotelværelserne, til taktikmøderne og i sine tanker og dispositioner op til og på vejen mod sejren over de amerikanske favoritter.

Siden sin debut på Europa Touren i 1996 har Thomas Bjørn været en fast bestanddel af golfsportens absolutte verdenselite og en af Danmarks største internationale sportsstjerner. Først som succesfuld spiller og senest som Danmarks første kaptajn for Europa i Ryder Cuppen i den historiske triumf i Paris i 2018, hvor Bjørns Europa besejrede en perlerække af amerikanske stjernespillere.

Vi glæder os til at se dig til en enestående aften i selskab med en af Danmarks største internationale sportsnavne!

Du sparer 33% på billetten gennem Business Danmark, og så er prisen inklusiv en vand/ øl eller vin.

Du er velkommen til at tage 1 ledsager med.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Martin Drikkjær Rüdiger, mail3011 6797
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 22. aug 2022 kl. 19:00 - 21:00
Sted Odense Congres Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning 1 vand / sodavand / øl / vin
Tilmelding Senest 12. august 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.