Odense Sommerrevy 2023

 

Slip latteren løs

Odense Sommerrevy løber traditionen tro af stablen igen i 2023, hvor vi allerede nu har sat datoer på vores forestillinger, der løber fra maj til juni måned. Vi garanterer en revy, der bringer det fremmeste inden for satire, og som vil slippe latteren løs og starte gode dialoger for både vennegrupper og familier på tværs af generationer.

Vi starter aftenen med at indtage en Picnicbox i Picnicteltet, drikkelse er for egen regning.

Du er velkommen til at tage 1 ledsager med til arrangementet - I får begge billetten til bare 350 kr. stykket. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Karin Svenssonmail5335 9043
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 24. maj 2023 kl. 18:00 - 22:00
Sted Engen i Fruens Bøge, Skovalléen, 5250 Odense
Pris 350,00
Pris ledsager 350,00
Forplejning Dejlig picnickurv inden forestillingen. Drikkevarer er for egen regning.
Tilmelding Senest 1. maj 2023
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.