Skab forandringer med adfærdsdesign - med Morten Münster

Kan du følge med forandringerne?

Unik aften med Skandinaviens førende ekspert inden for adfærdsdesign - forfatteren bag “Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”.

Forandringerne vælter ned over os, og det går hurtigere og hurtigere. Så hvad er den mest effektive opskrift på at kunne følge med? Hvordan forandrer vi os hurtigere uden at gå på kompromis med arbejdsmiljøet? Og hvilke helt konkrete tips og tricks til at skabe effektive forandringer har vi overset?
Det vil Morten Münster løfte sløret for på denne helt særlige aften.

Det er første (og måske sidste) gang nogensinde, at Morten Münster har sagt ja til at holde et åbent foredrag, så det er nu, du skal slå til!

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Vivian Larsenmail,  4074 1377
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 3. okt 2021 kl. 19:00 - 21:00
Sted Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning 1 glas vin / øl eller sodavand/vand
Tilmelding Senest 29. september 2021
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.