Derfor driver mænd og kvinder hinanden til vanvid

Svaret gemmer sig i hjernen - få nøglen til hvordan du forstår det modsatte køn

Hvorfor skal mænd altid - lige inden gæsterne kommer - rydde op i garagen eller klippe hækken? Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet? Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes, samarbejdet fungerer strygende?

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus - kliché eller fakta?

Vi kan ikke love, at du ikke bliver en smule provokeret, når Ann E. Knudsen kortlægger forskellene i kvindehjerner og mandehjerner. Til gengæld vil vi gerne garantere, at lattermusklerne bliver motioneret, og at du vil nikke genkendende til flere af Anns pointer. Du får også svar på, hvordan kvinder og mænd på bedst mulig måde supplerer hinanden, og hvordan vi udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene - både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Døren åbner kl. 18.15, kom gerne i god tid.

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Ann Elisabeth Knudsen er uddannet cand. mag. og er lektor i dansk og psykologi. Viden om hjernens udvikling og funktion har siden universitetet været hendes store interesse og arbejdsfelt. Ann er forfatter, deltager ofte i forskningsprojekter og har også medvirket i tv-udsendelserne "Den lille forskel" og "Test nationen" samt i radioprogrammet "Netværket på P1". 
 
Tid 28. jan 2020 kl. 19:00 - 21:00
Sted Magasinet, Farvergården 7, 5000 Odense
Pris 175,00
Pris ledsager 175,00
Forplejning 1 Øl/vin/vand/sodavand
Tilmelding Senest 21. januar 2020
Udsolgt