Historier fra verdens brændpunkter

Arrangementet er flyttet af 2 omgange - og er nu fastsat til 12/9. Deltager har fået 2. mail 24. marts - tjek evt. spamfilter.

Rasmus Tantholdt - Det vi så

Kom og oplev Rasmus Tantholdts inspirerende foredrag, når han besøger Odense Congress Center 28. marts 2022. Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Foredraget med Rasmus er både inspirerende og oplysende, og han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer. Rasmus formidler foredraget på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Om Rasmus Tantholdt

Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Du sparer over 40% på billetten gennem Business Danmark - og så er prisen inklusiv 1 øl/ vand eller 1 glas vin og du er velkommen til at tage en ledsager med. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - René Nissen, mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 12. sep 2022 kl. 19:00 - 21:00
Sted Odense Congress Center (OCC), Ørbækvej 350, 5220 Odense Sø
Pris 175,00
Pris ledsager 175,00
Forplejning 1 øl/Vand eller 1 glas vin
Tilmelding Senest 15. august 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.