På gyngende grund med Business Danmark

Kom på gyngende grund med Business Danmark i Odense

Siden 1882 har Odense Aafart sejlet på Odense's smukke å. Odense Aafart er gået fra at transportere "de rige og fine" mennesker fra Munke Mose til Fruens Bøge til, at være allemandsrejse. Odense Aafart favner i dag alt lige fra familiesøndagsturen på åen, vinsmagnings- og musik arrangementer til eventyrlige sejlture med H.C. Andersen som fortæller. Hop med ombord og sejl med os igennem historien om Aafarten.

Vi skal undervejs på turen høre et oplæg fra Eva, der driver Odense Aafart og høre om de udfordringer der er ved at drive en forlystelse, der har eksisteret i mere end 125 år.

Ankomst senest kl. 17.45, da afgang er kl. 18.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med. 

Læs mere om Odense Aafart her: https://aafart.dk/

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Martin Drikkjær Rüdigermail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 26. aug 2021 kl. 18:00 - 20:00
Sted Odense Å, Filosofgangen 30, 5000 Odense
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning Tapas og en øl/vand
Tilmelding Senest 22. august 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.