Oplev Jan og Kevin Magnussen live

Mød Danmarks to bedste racerkørere

Hvis der er en familie, der funkler på den danske motorsportshimmel, er det familien Magnussen. Far Jan er Europas mest vindende racerkører nogensinde, og sønnen Kevin har netop sat punktum for seks år i Formel 1 og skal nu køre i den prestigefyldte amerikanske IMSA-serie, som hans far tidligere har vundet.

De mange sejre, begges Formel 1-karriere og den amerikanske sportsvognsserie er nogle af omdrejningspunkterne i denne eksklusive foredragsturné, hvor Jan og Kevin Magnussen for første gang trykker speederen i bund med fortællinger fra deres mere end 30 år lange racerkarriere – fra Jans Go Kart-juniorverdensmesterskab i 1987 til Kevins foreløbig sidste Formel 1-Grand Prix i Abu Dhabi. TV 2-journalist Ulrik Jönsson har været med stort set hele vejen, og det er i samtale med ham, at de to hurtige herrer tager tilskuerne med ned i racersædet og serverer højdepunkter og førstehåndsanekdoter fra alle verdens mest berømte racerløb og -baner.

Du sparer 33% på billetten gennem Business Danmark, og så er der 1 øl/van eller vin inkluderet i prisen. 

Du er velkommen til at tage max 1 ledsager med pr. medlem. Men vent ikke længe, for der er begrænset med antal pladser på arrangementet. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - René Nissen, mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 3. nov 2021 kl. 19:00 - 21:00
Sted Jyske Bank Arena Fyn, Ørbækvej 350,, 5220 Odense Sø
Pris 299,00
Pris ledsager 299,00
Forplejning 1 øl/vand eller 1 glas vin pr deltager
Tilmelding Senest 2. november 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.