Odense Sommerrevy 2022

Slip latteren løs

Et stærkt hold er klar på scenen når tæppet går for 6. sæson af Odense Sommerrevy. Thomas Mørk, Vicki Berlin, Henrik Koefoed, Lone Rødbroe og Lars Arvad er holdet der i 2022 skal få teltdugen til at løfte sig på Engen i Fruens Bøge. Odense Sommerrevy har for alvor slået sig fast som én af landets største revyer og blevet en folkelig tradition lige midt i landet.

Vi starter aftenen med at indtage en Picnicbox i Picnicteltet, drikkelse er for egen regning.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsager med til arrangementet.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Karin Svenssonmail2137 9806
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 8. jun 2022 kl. 18:00 - 22:00
Sted Fruens Bøge, Fruens Bøge Alle , 5250 Odense
Pris 350,00
Pris ledsager 350,00
Forplejning Arrangementet er incl. Picnicbox, som starter kl. 18.00. Drikkelse er for egen regning.
Tilmelding Senest 3. juni 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.