Odense Sommerrevy

Slip latteren løs

Oplev Stig Rossen, Mathilde Passer, Mette Marckmann, Thomas Mørk og Lars Arvad når Odense Sommerrevy byder indenfor til den 5. sæson. Vi starter aftenen med at indtage en Picnicbox i Picnicteltet, drikkelse er for egen regning.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsager med til arrangementet.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Vivian Lindberg Larsenmail40741377
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 3. jun 2021 kl. 18:00 - 22:00
Sted Fruens Børge, Fruens Børge Alle, 5250 Odense
Pris 350,00
Pris ledsager 350,00
Forplejning Arrangementet er incl. Picnicbox, som starter kl. 18.00, drikkelse er for egen r egning.
Tilmelding Senest 1. juni 2021
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.