Mød kosteksperten Umahro Cadogan og bliv klog på dit helbred

Kan man spise sig rask? - Kickstart efteråret med vitalitet og overskud

Umahro Cadogan er lige nu Danmarks absolut mest populære ernæringsekspert, bestsellerforfatter - med samlet set over 500.000 solgte bøger - og vært på seer hittet "Kan man spise sig rask?", der er et af de mest sete program på TV2. 

Umahro taler - på en stærkt underholdende og fordomsfri måde om - hvad du skal spise, hvordan du skal motionere og bevæge dig og leve, for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese og afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her og nu i form af mere energi og glæde.
Umahro har selv spist sig rask og han hjælper folk med at bruge mad og livsstil som medicin hver eneste dag. Så han har om nogen, et godt bud på, hvad der virker.

Så kom og få opskriften på den kost og livsstil, der giver dig energi og glæde her og nu og sundhed på den lange bane. Det er slet ikke så kompliceret, hvad der skal til, til gengæld skal du gøre det.
I løbet af foredraget får Umahro også lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter der er om mad og træning i graven, så publikum effektivt lærer, hvad de ikke skal spilde tiden på.

Et foredrag med Umahro efterlader publikum mærkbart klogere, motiverede og engagerede i, med ny viden, at tage ansvar for at leve det bedste liv de kan - og giver en FANTASTISK kickstart på efteråret.

Praktiske informationer

Du er velkommen til at tage en ledsager med.
Kom venligst i god tid, da der godt kan gå lidt tid med parkeringen samt check in (garderobe, udlevering af drinks billet mv).

Du og ledsager sparer 120 kr. på billetten, og så er der 1 vand/ øl eller vin inkluderet.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Mohammad Hemade, mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 9. sep 2021 kl. 19:00 - 21:30
Sted Magasinet, Odense, Farvergården 19, 5000 Odense, 5000
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Der er 1 drink inkluderet i prisen. Der kan vælges mellem sodavand, øl, vin elle r vand.
Tilmelding Senest 8. september 2021
Lukket
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.