Krible Krable i terrariet

Kom med til et ægte krible krable event

Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden, og oplev nogle af verdens farligste og farverige dyr på tæt hold. Vi mødes til et rigtig krible krable event, og du skal passe på - man bliver nemlig bidt af det. 

Vi vil høre et oplæg fra Morten, der driver terrariet og få en rundvisning med en biolog og formidler, som fortæller om de mange dyr og sikkert et par vilde historier.

Der vil blive severet tapas og en øl/vand. 

Terrariet er en specialzoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr, padder, skorpioner, edderkopper, insekter m.m. Ved at kombinere ekspertviden inden for udstilling, formidling, avlsprojekter og gode oplevelser, fokuserer Terrariet på, at beskytte sjældne krybdyr- og paddearter samt deres habitater og ikke mindst inspirere besøgende til at gøre en forskel for naturen. Du kan læse mere om terrariet her: https://terrariet.dk/

Vi glæder os til en dag med masser af oplevelser i spændende omgivelser.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Martin Drikkjær Rüdigermail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 18. nov 2021 kl. 17:00 - 21:00
Sted Terrariet Reptile zoo, Kirkehelle 5, 5492 Vissenbjerg
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Tapas og en øl/vand
Tilmelding Senest 11. november 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.