Kravle på væggene i Odense Boulderklub


Vil du prøve kræfter med bouldering eller friklatring? 

Så har du chancen nu - vi har nemlig lejet klatrehallen til vores medlemmer og deres ledsagere denne formiddag. Her klatrer du frit på væggen uden sele eller andet sikkerhedsudstyr. Til gengæld er væggen ikke mere end fem meter høj og madrasser til at falde på. Du får erfarne instruktører med på holdet og de vil vise dig de mest basale sikkerhedsforanstaltninger og teknikker, som giver dig den perfekte introduktion til bouldering. Du kommer til at klatre aktivt, så tag bevægeligt tøj med.

Der er mulighed for omklædning, og klatresko I frit kan låne. Medlemsprisen er blot 125 kr., og så er du velkommen til at tage en ledsager med til 175 kr. Der er inkluderet sandwich og vand i prisen.  

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Martin Nørlev, 2369 6912mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 11. feb 2023 kl. 10:00 - 12:00
Sted Odense Boulderklub, Grønløkkevej 4 B, 5000 Odense C
Pris 125,00
Pris ledsager 175,00
Forplejning Sandwich og vand
Tilmelding Senest 27. januar 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.