VIP arrangement - Kongernes Fald

VIP arrangement: Kongernes Fald - Forsoningen 

Kom helt tæt på 3 speedwaylegender, oplev et fantastisk foredragsshow med Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen - der op gennem 70'erne og 80'erne var blandt de bedste i verden.

Inden selve foredraget som starter kl. 19.00,  har vi fornøjelsen at være i selskab med de 3 legender i eget Business Danmark lokale, hvor vi indtager stående tapas.

Der vil være mulighed for at tage billeder, få autografer og lignende.

Glæd dig til en underholdende og livsbekræftende aften, hvor vi hylder kongerne af dansk speedway - og får lov at komme helt tæt på de tre ærkerivalers både fascinerende og utrolige historie.

Du er velkommen til at tage 1 ledsager med.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Vivian Lindberg Larsen, mail4074 1377
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.
 
 
Tid 25. feb 2021 kl. 17:00 - 22:00
Sted Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense
Pris 500,00
Pris ledsager 500,00
Forplejning Der vil være stående tapas med en masse lækkerier, således at de 3 legender kan kommer rundt og snakke med deltagerne. Tapas er incl. 1 gl. vin el. øl / vand
Tilmelding Senest 22. februar 2021