Jul på Slottet - Odense Teater

 

Ny forestilling for hele familien efter DR's populære TV-julekalender

- Det’ sørme, det’ sandt, december, synger slotsnisserne Magnum, Trisse og deres søn, Fimpe, mens de spreder juleglæde på slottet med den skønne prinsesse Miamaja. Men julen er truet i det lille kongerige.

Kongen har tabt krigen mod nabolandet Montania og skal inden juleaften betale krigserstatning. En erstatning, som langt overstiger, hvad det lille land kan magte, for skatkammeret er gabende tomt. Nu er gode råd ikke bare dyre, men aldeles ubetalelige.

Kongen iværksætter alle mulige og umulige krumspring for at skaffe de mange penge. Han forsøger blandt andet at få slottets troldmand, Astralius, til at fremstille guldet selv. Men lige lidt hjælper det.

Da Montanias sendebud kommer med et ganske særligt tilbud til prinsesse Miamaja fra prinsen af Montania, er det pludselig ikke bare landets og prinsessens hjerte, men selve julen, som kommer i farezonen. Nisserne - med spilopmageren Fimpe i spidsen - er ude af sig selv. For hvad er vel vigtigere i hele verden end julen?

Instruktør Martin Miehe-Renard var en af bagmændene til TV-julekalenderen Jul på Slottet, og nu skaber han en spritny teaterversion på Odense Teater.

Glæd dig til et herligt gensyn med denne dejlige julehistorie og ikke mindst til et genhør med Bodil Heisters skønne musik.

Billetter udleveres på Odense Teater den 28. november kl. 11.30-11.45. Kom i god tid, da dørene lukker præcis.

Du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med. Billetten er inklusiv en øl/vin/vand i pausen. 

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Karin Svenssonmail53359043
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 28. nov 2021 kl. 12:00 - 15:00
Sted Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense C
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning En øl/vand/et glas vin i pausen
Tilmelding Senest 14. november 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.