Få de nyeste trends indenfor digital markedsføring


Trends og tendenser med OnlinePlus

OnlinePlus afholder et seminar om trends og tendenser indenfor digital markedsføring. Det er din chance for at blive opdateret på de nyeste do and don'ts på dit ekspertiseområde. Kom med, og bliv klogere, inspireret, og få muligheden for at møde marketingkollegaer til sparring og inspiration.

Du får billetten for bare 50 kr., og kan tage en ledsager med til 75 kr. - prisen inklusiv 1 vand og sandwich. 

Vi tager sammen et kig på de trends og tendenser, der har haft størst udvikling i løbet af 2022, og hvad der forventes at udvikle sig yderligere og komme til at dominere på den digitale scene i 2023. Efter foredraget er vi helt sikre på, at du vil føle dig bedre klædt på til den digitale kamp om kundernes opmærksomhed anno 2022.

Der vil blive gennemgået trends og tendenser indenfor følgende områder:

  • Design
  • Funktionalitet
  • SEO
  • Google Ads
  • Sociale medier
  • E-mail marketing

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Martin Nørlev, 2369 6912mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 24. jan 2023 kl. 17:00 - 20:00
Sted OnlinePlus, Rugårdsvej 103 D, 5000 Odense C
Pris 50,00
Pris ledsager 75,00
Forplejning Sandwich og vand
Tilmelding Senest 12. januar 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.