Champagnesmagning med Bichel Vine Odense

Kom nytåret i forkøbet

Nytåret nærmer sig og det er tid til at booke kalenderen op med Champagnesmagninger, så du ved, hvilke bobler, der skal stå på bordet til årets sidste fest.

Business Danmark Fyn har af den grund arrangeret en super smagning hos Bichel Vine i Odense, hvor der vil være 3 udsøgte bobler og snacks i deres hyggelige smagekælder.

Aftenen starter 10. november kl. 19.00 og forventes at slutte kl. 21. Der vil være mulighed for at købe vin, delikatesser og andet godt med hjem.

Der er lagt op til et intimt og hyggeligt arrangement - vent derfor ikke for længe med at bestille din billet. Du er velkommen til at tage en ledsager med. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Mathilde Majlund, mail
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 10. nov 2022 kl. 19:00 - 21:00
Sted Bichel Vine Odense, Nørregade 29, 5000 Odense C
Pris 175,00
Pris ledsager 175,00
Forplejning 3 udsøgte bobler og snacks i deres hyggelige smagekælder
Tilmelding Senest 31. oktober 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.